Sitemizde Toplam Film, bu filmlere yazılmış yorum bulunmaktadır

Maximum Conviction izle

Maximum Conviction Tek Parça izle Yönetmenliğini Keoni Waxman yaptığı kaliteli  bir aksiyon gerilim filmi denebilir. Baş rol oyuncuları arasında :Steven Seagal, Steve Austin yer alıyor ve aksiyon gerilim sahnelere renk katıyor.Yönetmen aksiyon sahneleri bir o kadar kaliteli sunmuş ki insanlar bunu nasıl başardıklarını merak ediyorlar. Bir o kadar kaliteli olması yüksek teknolojinin harika oluşundan  olsa gerek. Maximum Convertion Türkçe Dublaj izlemek için sitemize eklenmiştir.

Senaryosunun da bir o kadar iyi hazırlanması. Filmde aksiyon sahnelerinin o kadar iyi olmasına neden olduğunu söyleyebiliriz.Yok edilmek için yok edeceksiniz inanışı ile hapishane den çıkarılan ezeli tetikçiler ve görev aşkına yok edici olan adamlara önemli bir görev verilir ve o görevi yapmak için uğraşırlar çünkü sonunda mühebbet hapisten çıkmak ve güzel bir hayata sahip olacaklardır bunu içinde ölümüne göreve odaklanırlar kardeş olarak.

İzleyici Yorumu:Aksiyon dolu sahneler ve yok ediliş için çabalayan kesimler Maximum Convertion onlar için her şeyin bir yok edilişten ibare olduğunun farkında varacaklardır. Bir o kadar aksiyon efektleri iyi olsa da aslında konusu daha çok sürükleyiciydi.İnsanı izlemeye daha çok sürüklüyor ve acaba daha ne kadar kişi ölecek ve bunun sonucu ne olacak merakları uyanıyor.

Vizyon Tarihi :  2012
 Oyuncular : Aliyah O'brien, Bren Foster, Sharlene Royer, Steve Austin, Steven Seagal



Share this article :

Yorum Gönder

 
Copyright © 2011. Fullfilmizleyen - All Rights Reserved
tesettür giyim